Desert tarta de cocos

de xana in Dulciuri, 22 Oct 2017 | 3547 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr biscuiti integrali dulci
  • 130 gr margarina sau unt
  • 2 oua
  • 300 ml frisca lichida neindulcita
  • 100 gr fulgi de cocos
  • 90 gr zahar
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tarta de cocos:

Biscuitii macinati se amesteca cu margarina topita si se pun in tava de copt, apasand bine ca sa acoperim atat fundul formei cat si marginile.

Batem albusurile spuma cu un praf de sare.

Separat batem galbenusurile cu zaharul, fulgii de cocos si frisca. Amestecam apoi cu albusurile si punem compozitia peste baza de biscuiti.

 

Dam la cuptorul preincalzit la 180º C, pana se rumeneste, iar mijlocul pare ferm la atingere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tarta de cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Biscuiti bicolori - Martisor