Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400

de Rahela Velicu in Torturi, 13 Apr 2018 | 10968 vizualizari

 

Delicios si racoros.

 

INGREDIENTE

  • 1 compot de piersici
  • 2-3 kiwi
  • 300 g frisca lichida
  • 150 g iaurt
  • 1 plic de gelatina
  • piscoturi
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400:

Punem mai intai gelatina la hidratat 10 minunte in 100 ml apa, apoi o dizolvam pe baie de aburi.

Batem frisca impreuna cu iaurtul si adaugam si gelatina topita. Incorporam bine.

Tapetam o tava cu folie alimentara si punem pe fundul acesteia piersici din compot sau ce fructe aveti la indemana.

Adaugam jumatate din cantitatea de frisca, apoi punem un strat de piersici si kiwi taiate cubulete. Acoperim cu restul de frisca, iar deasupra punem piscoturile dupa ce le-am trecut cateva secunde prin zeama de la compotul de piersici. Acoperim tortul cu folie alimentara si dam la rece 1 ora.

 

TIPS-URI

1

Puteti folosi si alte fructe, de care aveti, de care doriti.

2

Puteti pune un strat de piscoturi si la jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert tort diplomat cu compot de piersici- reteta nr. 400" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu crema de castane si ciocolata