Discuri din parmezan

de irena in Aperitive / Garnituri, 6 Feb 2012 | 3132 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si foarte usor de realizat.

 

INGREDIENTE

  • 100 gr parmezan ras,
  • 2 lingurite susan ,
  • 1 lingurita mac.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Discuri din parmezan:

Parmezanul ras se amesteca cu susanul si macul .

Intr-o tava, pe hartia de copt se aseaza cate 2 - 3 ingurite din amestecul de mai sus. Pentru a da o forma perfecta acestui aperitiv se foloseste un cerc metalic, cum e cel ptr taiat aluatul. Pentru ca eu nu am avut, am folosit un pahar de plastic din care am taiat un cerc si l-am folosit ca atare.

Pe fiecare cerc al amestecului de parmezan se aseaza cate un betisor, peste care se mai presara putin parmezan.Eu am folosit  jumatati de la tepusele ptr frigarui.

Se da tava la cuptor ptr 3- 4 min la 220 C.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Discuri din parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

Lau 1

07.02.2012, 12:20

dragute

Angelina_Elena 1

07.02.2012, 15:22

irena 1

07.02.2012, 18:17

Multumesc mult !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

ieri la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinati