Dorada cu sos de rosii

de Bunica in Peste, 7 Iul 2009 | 8900 vizualizari

 

Am luat sosul de rosii de la Miha,dar l-am adaptat dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de peste dorada
  • 2 cepe
  • 4 rosii
  • 3 catei de usturoi
  • 4 linguri de ulei de masline
  • 1\2 pahar de vin alb
  • 1 lingura de capere
  • sare,
  • piper,
  • oregano dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada cu sos de rosii:

Se spala pestele, se curata de solzi, se eviscereaza,se sareaza si se pue intr-o tava unsa cu ulei.

Se taie ceapa solzisori,rosiile cubulete, usturoiul pisat ,sare, piper ,vinul si se toarna totl peste peste.

Se adauga caperele,oregano, uleiul si se da la cuptor pentru 30 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada cu sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (4)

Roda 1

09.07.2009, 23:40

Gustos si o prezentare grozava.Si eu am set de farfurii asemanatoare si este o placere sa servesti specialitati de peste din ele.

Bunica 1

11.07.2009, 00:06

Multumesc, Roda! Cred ca numai cei "copti" mai tin sa serveasca in farfurii speciale.

gaby_gabytza 1

13.09.2011, 16:05

cel mai mult imi place farfuria

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Peste prajit in blana