Dorada in crusta de sare la cuptor

de Bunica in Peste, 31 Mai 2010 | 19494 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 dorada
  • 2 felii lamiie
  • 3-4 linguri de sare grunjoasa
  • o lingurita cu virf de faina
  • 3-4 linguri de apa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada in crusta de sare la cuptor:

Se spala pestele, se pune la scurs (nu se mai curata solzii) si in interiorul sau se pun apoi feliile de lamiie.

Se amesteca sarea cu faina si apa.

Pui hirtie de copt in tava, pestele se unge pe o parte din amestecul de mai sus, apoi se aseaza in tava pe partea unsa si peste el se toarna compozitia omogenizind astfel incit sa fie acoperit total.

Se da la cuptor la foc potrivit pina se rumeneste crusta de sare.

Se scoate si se desface crusta cu atentie, eliminindu-se cu tot cu pielea pestelui.

Are un gust delicios, se poate minca adaugind peste lamiie sau mujdei de usturoi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada in crusta de sare la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Bunica 1

24.07.2012, 14:09

ma bucur ca v-a placut!

andreea_angelo 1

14.11.2012, 17:42

vreu si eu.....eu super bun

Bunica 1

14.11.2012, 18:56

cu mare drag fac una pentru tine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

ieri la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

ieri la 10:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor