Dorada la cuptor

de papabundetot in Peste, 16 Iun 2013 | 4595 vizualizari

 

Dorada la cuptor:)

 

INGREDIENTE

  • 4 buc peste Dorada regala
  • sare,piper
  • praz
  • usturoi
  • capere
  • zeama de la o lamaie
  • unt si ulei pentru prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor:

Se curata pestele de solzi si organele interne,eu am taiat si capetele din care se poate face o delicioasa ciorba. Se spala bine si se da cu sare.se lasa asa la frigider 1 ora sau cat timp aveti…eu l-am lasat pana a 2-a zi.

Incingem apoi putin ulei si o lingura de unt intr-o tigaie si asezam pestele cate 2 min pe fiecare parte cat sa prinda o culoare frumoasa,aurie.

Apoi am pregatit 4 buc de folie de aluminiu (nu e ff sanatoasa dar…cateodata mai facem si exceptii),am pus pe folie praz taiat,amestecat cu usturoi, zeama de lamaie si capere,aceasta compozitie am adaugat-o si in fiecare peste (cate o lingurita) si l-am impachetat bine in folie(fiecare peste in folia lui)si  dat apoi la cuptor 20-30 minute.

Delicioss!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]