Dorada la cuptor pe sare

de Bunica in Peste, 28 Apr 2013 | 5678 vizualizari

 

Dorada la cuptor pe sare este Un preparat foarte bun! Se pregateste repede,nu miroase a prajala in casa,nu sare uleiul pe aragaz.

 

INGREDIENTE

  • 5 bucati de peste "Dorada"
  • 4-500 g. sare grunjoasa(de muraturi)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada la cuptor pe sare:

Pestele se curata,eviscereaza si se spala.

In tava aragazului se pune sarea si pestele peste sare. 

Se da la cuptorul incins la 160 grade pentru 20 minute,dupa care se scoate tava si se intoarce pestele.

Lasam in cuptor pentru inca 10-15 min.

Se serveste cu mujdei sau cu salata verde,cum am sevit noi.

TIPS-URI

1

Dupa ce am intors pestele,am inchis cuptorul si am lasat pestele in cuptor.

2

Cand am intors pestele era deja facut.L-am lasat in cuptor pentru a-i face o fata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada la cuptor pe sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

Bunica 1

30.04.2013, 20:09

S-a termina duminica Mena.

simona72 1

01.05.2013, 08:25

Fff bun, am mai vazut peste facut asa dar eu nu am incercat, este f simplu si voi incerca si eu...

camelia75 1

05.05.2013, 07:29

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Live: dorada la cuptor umpluta cu rosii uscate!