Dorada pe pat de legume

de Bya Ralu in Peste, 22 Iun 2012 | 5161 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste dorada
  • 1 mana de pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • lamaie
  • condimente
  • 1/2 ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de legume:

Se curata de solzi cu un cutit, se taie in doua si se scoate tot ce are pestele inauntru. Se condimenteaza cu multa sare, piper alb, oregano, rozmarin si salvie pe ambele parti. Intr-o tigaie se pun pastaile, morcovul si pastanacul se taie feliute, se adauga si deasupra se pun feliile de peste. Deasupra se orneaza cu ardei gras si unt. Se da la cuptor timp de 15 minute. Cand a trecut timpul se taie ceapa feliute, se toaca putin patrunjel, se amesteca bine si se adauga peste peste pentru a prinde aroma si se mai lasa cateva minute.

Se serveste cu legume si mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

folosim in continuare un savignon blanc demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor