Dorada pe pat de legume

de Bya Ralu in Peste, 22 Iun 2012 | 4902 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati de peste dorada
  • 1 mana de pastai galbene
  • 1 morcov
  • 1/2 pastarnac
  • lamaie
  • condimente
  • 1/2 ceapa
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de legume:

Se curata de solzi cu un cutit, se taie in doua si se scoate tot ce are pestele inauntru. Se condimenteaza cu multa sare, piper alb, oregano, rozmarin si salvie pe ambele parti. Intr-o tigaie se pun pastaile, morcovul si pastanacul se taie feliute, se adauga si deasupra se pun feliile de peste. Deasupra se orneaza cu ardei gras si unt. Se da la cuptor timp de 15 minute. Cand a trecut timpul se taie ceapa feliute, se toaca putin patrunjel, se amesteca bine si se adauga peste peste pentru a prinde aroma si se mai lasa cateva minute.

Se serveste cu legume si mujdei de usturoi

TIPS-URI

1

folosim in continuare un savignon blanc demisec

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dorada la cuptor cu legume