Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 10974 vizualizari

 

Un peste delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada mare de aprox 1 kg
  • 3 lingurite patrunjel
  • 2 lamai
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare dupa gust
  • 700 gr sare grunjoasa
  • 50 ml vin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de sare:

Spalam pestele( gata curatat) si-l umplem cu zeama de lamaie, ulei de masline, felii de lamaie, sare si patrunjel.

Asezam pestele pe patul de sare, il ornam cu felii de lamaie si il dam la cuptor( 200 grade), pentru 40-45 de minute.

Scoatem pestele cand este gata si turnam deasupra cat este fierbinte paharelul de vin.

Il servim dupa dorinta zu zeama de lamaie si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu ton