Dorada pe pat de sare

de RuxyRux in Peste, 3 Iun 2011 | 10925 vizualizari

 

Un peste delicios...

 

INGREDIENTE

  • 1 dorada mare de aprox 1 kg
  • 3 lingurite patrunjel
  • 2 lamai
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 2-3 linguri ulei masline
  • sare dupa gust
  • 700 gr sare grunjoasa
  • 50 ml vin 
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dorada pe pat de sare:

Spalam pestele( gata curatat) si-l umplem cu zeama de lamaie, ulei de masline, felii de lamaie, sare si patrunjel.

Asezam pestele pe patul de sare, il ornam cu felii de lamaie si il dam la cuptor( 200 grade), pentru 40-45 de minute.

Scoatem pestele cand este gata si turnam deasupra cat este fierbinte paharelul de vin.

Il servim dupa dorinta zu zeama de lamaie si garnitura preferata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dorada pe pat de sare" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (39)

MotanLaOale 1

06.06.2011, 08:19

bun bun

gina37 1

13.09.2011, 12:22

ai varias clase de dorada , cea m-ai buna e dorada de mar menor si ca reper este gata in cuptor cand i se albesc ochii

RuxyRux 1

13.09.2011, 19:00

Multumeeeeeeeeesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Saramura de peste