Dovleac copt

de elucubratiiculinare in Mancaruri de post, 8 Mar 2014 | 8048 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1/4 lingură sare de mare
  • 2 linguri zahăr brun
  • 1/2 linguriță nucșoară măcinată
  • 1/2 linguriță cuișoare măcinate
  • 1/2 linguriță scorțișoară măcinată
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Încălzim cuptorul la 220 grade C. Dovleacul se curăță de coajă și se taie felii în de aprox. 2 cm grosime. Punem feliile de dovleac într-o tavă tapetată cu hârtie pergament. Stropim cu ulei de măsline dovleacul pe ambele părți. Condimentăm cu sare, scorțișoară, cuișoare, nucșoară și zahăr brun. Se dă la cuptor pentru 30-40 minte sau până s-a rumenit bine deasupra.  Este foarte bun atât cald cât și rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]