Dovleac copt

de claudiaO in Dulciuri, 26 Noi 2014 | 4195 vizualizari

 

Un desert usor si placut

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar, jumatate din el am pregatit eu
  • 2 linguri de zahar
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac copt:

Dovleacul il spalam, il taiam in doua si scoatem semintele, apoi il portionam dupa preferinta.

Bucatile obtinute le crestam in interior si le asezam intro tava. Le punem in cuptorul incins pt cca 50-60 minute- pana se patrunde si devine moale.

Presaram peste el zaharul si mai dam pt cca 10 minute la cuptor ca sa sa rumeneasca frumos.

La servire putem presara un praf de scortisora ...sau nu :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovleac la cuptor (ludaie)