Dovleac la cuptor

de Catalina L in Mancaruri de post, 20 Noi 2016 | 10534 vizualizari

 

Este foarte simplu de facut și dovleacul isi păstrează astfel toate aromele sale.
Aveti aici rețeta de bază, apoi posibilitățile sunt nelimitate, puteți adăuga usturoi, brânză parmezan, sirop de arțar, miere ..
 
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/11/dovleac-la-cuptor.html

 

INGREDIENTE

  • 1,3 kg de dovleac
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor:

Taiati dovleacul în felii de aproximativ 2-3 cm grosime.

Curatati-l de seminte, dar lasati coaja.

Puneti feliile de dovleac pe o tava acoperita cu hartie de copt, ungeti-le cu ulei de masline pe ambele parti.

Puneti sare, piper si cimbru uscat.

Coaceti feliile intorcandu-le pe ambele parti timp de 35- 40 minute in cuptorul incalzit la 200°C.

Este o garnitura ideala pentru un fel de carne sau pentru un peste afumat.

Eu am transformat o parte in piure pentru a face painici cu dovleac.

Toate retele mele cu dovleac aici.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ardei capia, copt