Dovleac Pai

de Mitinita in Mancaruri de post, 6 Feb 2011 | 4764 vizualizari

 

Dupa ce am incercat morcovii pai a trebuit sa incerc si asta!Acelasi gust cu cartofii dulci prajiti.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg dovleac
  • 2 linguri ulei
  • rozmarin uscat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac Pai:

 

Se taie dovleacul ca pentru cartofi pai.

Se pun in tava cu uleiul si se presara cu rozmarin uscat. 

Se lasa la cuptor cam 15-20 de minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac Pai" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

MotanLaOale 1

07.02.2011, 13:55

dovleacul este bun

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

vanilla,mie asa mi-au placut ca am taiat restul de dovleac sa mai fac o tava diseara le-a placut si la copii mult

Mitinita 1

07.02.2011, 14:11

s-a dat si motanel la dovleac

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]