Dovleac rumenit

de mimmi in Mancaruri de legume, 27 Noi 2011 | 4777 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • 800-1 kg ,
  • 250 g carne tocata,
  • 100 g cascaval,
  • 2 cepe ,
  • 1 lingura ulei ,
  • sare,piper,
  • busuioc si cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac rumenit:

Spalam dovleacul si ii taiem un capac. Il scobim si miezul il taiem marunt. Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam. Cand este facuta si carnea,adaugam  cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute. Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac rumenit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute din dovlecei.