Dovleac rumenit

de mimmi in Mancaruri de legume, 27 Noi 2011 | 4566 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovleac placintar
  • 800-1 kg ,
  • 250 g carne tocata,
  • 100 g cascaval,
  • 2 cepe ,
  • 1 lingura ulei ,
  • sare,piper,
  • busuioc si cimbru
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac rumenit:

Spalam dovleacul si ii taiem un capac. Il scobim si miezul il taiem marunt. Tocam ceapa si o calim impreuna cu miezul de dovleac intr-o tigaie cu 1 lingura de ulei. Cand s-a inmuiat miezul de dovleac,adaugam carnea tocata,sare,piper,busuioc si cimbru si le amestecam. Cand este facuta si carnea,adaugam  cascavalul razalit si mai lasam pe foc cca 2-3 minute pana se topeste cascavalul. Umplem dovleacul cu amestecul de mai sus si il punem intr-o forma de yena,umplem forma de yena cu apa si o dam la cuptor pentru cca 35 de minute. Il lasam la racit dupa care il servim simplu sau cu smantana.

Va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac rumenit" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tartă cu roşii, dovlecei şi caşcaval