Dovlecei copti

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 5 Iun 2015 | 4159 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei potriviti
  • 2 fire de ceapa verde
  • 4-5 catei de usturoi
  • un ardei capia rosu
  • bulgarasi de branza de burduf
  • frunzulite de busuioc proaspat
  • 2 linguri cu ulei
  • sare dupa gust
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei copti:

Taiem dovleceii in felii mai groase, pe lung.

Ii saram dupa gust si ii coacem pe tava, pe ambele parti, atat cat sa se rumeneasca usor.

Ii asezam apoi intr-un vas termorezistent, ii stropim cu ulei si adaugam ceapa verde taiata rondele, usturoiul tocat marunt si ardeiul capia cuburi. Adaugam bulgarasii de branza si asezam vasul in cuptorul incins in prealabil, pentru 20-30 de minute.

Se servesc calzi, cu busuioc verde presarat. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]