Dovlecei "fitosi"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2015 | 2931 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 vanata
  • 2 ardei (rosu, galben)
  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • 2 rosii
  • branza/cascaval (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei "fitosi":

Am tocat ceapa solzi si am pus-o la calit,intre timp am taiat cubulete un dovlecel, ardeii, rosiile si vanata. Le-am adaugat peste ceapa calita impreuna cu putina apa,piper si foile de dafin. Cat timp acestea s-au fiert,dovlecelul ramas l-am taiat in jumatate (pe lung) apoi pe lat,astfel am obtinut 4 portii, apoi am scobit dovleceii, dar nu foarte mult, am indepartat doar semintele. Dupa ce s-a fiert "tocanita" am umplut dovleceii si i-am lasat la cuptor timp de vreo 30 minute, iar spre sfarsit i-am rasfatat cu putina branza rasa si i-am mai lasat vreo 10 minute la "caldurica". Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi considerata o delicioasa gustare de post daca renuntam la branza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei "fitosi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ciuperci, smantana si cascaval Delaco la cuptor