Dovlecei "fitosi"

de Bucataras Monica in Aperitive / Garnituri, 6 Aug 2015 | 2580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cepe
  • 1 vanata
  • 2 ardei (rosu, galben)
  • 2 dovlecei potriviti
  • sare
  • piper
  • 2 foi dafin
  • 2 rosii
  • branza/cascaval (optional)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei "fitosi":

Am tocat ceapa solzi si am pus-o la calit,intre timp am taiat cubulete un dovlecel, ardeii, rosiile si vanata. Le-am adaugat peste ceapa calita impreuna cu putina apa,piper si foile de dafin. Cat timp acestea s-au fiert,dovlecelul ramas l-am taiat in jumatate (pe lung) apoi pe lat,astfel am obtinut 4 portii, apoi am scobit dovleceii, dar nu foarte mult, am indepartat doar semintele. Dupa ce s-a fiert "tocanita" am umplut dovleceii si i-am lasat la cuptor timp de vreo 30 minute, iar spre sfarsit i-am rasfatat cu putina branza rasa si i-am mai lasat vreo 10 minute la "caldurica". Pofta buna!

TIPS-URI

1

Poate fi considerata o delicioasa gustare de post daca renuntam la branza!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei "fitosi"" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute si cascaval afumat