Dovlecei Impanati

de mimmi in Conserve, 28 Aug 2010 | 6545 vizualizari

 

Se foloseste la ghiveci sau la tocana de legume...

 

INGREDIENTE

  • 10 dovlecei medii
  • 1 bulion
  • 3 legaturi tarhon
  • 1 capatana mare de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei Impanati:

Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.Punem dovleceii in borcan,ce nu intra ii taiem felii si ii adaugam la borcan si turnam bulionul peste.Tapetam o cratita cu ziare,invelim fiecare borcan in ziar si le punem in cratita cu apa la fiert,la foc mic timp de o ora.

Se poate folosi la ghiveci,tocana de legume etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei Impanati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete si dovlecei cu usturoi pentru iarna