Dovlecei Impanati

de mimmi in Conserve, 28 Aug 2010 | 6482 vizualizari

 

Se foloseste la ghiveci sau la tocana de legume...

 

INGREDIENTE

  • 10 dovlecei medii
  • 1 bulion
  • 3 legaturi tarhon
  • 1 capatana mare de usturoi
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei Impanati:

Curatam dovleceii de coaja si ii oparim in apa cu sare 2-3 minute,ii scurgem si ii crestam.Tocam marunt tarhonul verde,curatam usturoiul si il taiem feliute.Intr-o crestatura punem 1-2 felii de usturoi si in alta tarhon si tot asa.Punem dovleceii in borcan,ce nu intra ii taiem felii si ii adaugam la borcan si turnam bulionul peste.Tapetam o cratita cu ziare,invelim fiecare borcan in ziar si le punem in cratita cu apa la fiert,la foc mic timp de o ora.

Se poate folosi la ghiveci,tocana de legume etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei Impanati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bulion de legume