Dovlecei in aluat la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 12 Iul 2011 | 4328 vizualizari

 

am vrut sa fac dovlecei pane dupa reteta lui rocsi dar a iesit altceva...

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel
  • 2 oua
  • faina alba
  • 1 legatura de marar
  • sare,piper
  • 100 ml apa (trebuia minerala dar nu am avut)
  • ulei 3 linguri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei in aluat la cuptor:

Se curata dovlecelul se taie rondele si se presara cu sare. Intr-un castron se bat ouale cu sare,piper,faina alba si apa pana se face o compozitie de clatita dar mai groasa la care se adauga mararul tocat marunt.

Intr-o tava de yena se pune hartie de copt ,se unge cu ulei ,se dau rondelele de dovlecel prin amestecul de oua  si se pun in tava, pana sunt gata toate rondelele .Aluatul ramas se pune peste dovlecel si se dau la cuptor aproximativ o ora.Se face testul cu scobitoarea si cand e gata se scoate din cuptor si se lasa sa se racoreasca. Se taie felii si se mananca .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei in aluat la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza