Dovlecei la cuptor

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 18 Sep 2010 | 8281 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 dovlecel
  • cas razalit
  • 1 ou
  • sare,
  • piper,
  • boia
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei la cuptor:



Se curata dovlecelul si se taie felii de aproximativ 1 cm.Se bate oul si se condimenteaza cu sare,piper si boia.Se presara sare pe feliile de dovlecel,se dau prin ou,pesmet si se pun intr-o tava cu hartie de copt.Peste ei se presara cas razalit.
Se dau la cuptor cca 35 min.
Se servesc cu mujdei de usturoi si smantana.
Se pot manca asa sau langa carne etc.
Sunt foarte buni !

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

mimmi 1

22.09.2010, 21:08

Asa e Corina,si mie imi plac foarte mult cei pane,dar si acestia sunt foarte buni!

mira86 1

01.10.2010, 02:27

Am facut si eu la cuptor dar mi-ai dat idee buna sa rad si brinza ,super buni si mai sanatosi.

mimmi 1

01.10.2010, 18:58

Ma bucur mult Mira ca ti-au placut !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]