Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4562 vizualizari

 

o mancare usoara sanatoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri de faina,
  • 3 oua, 
  • sare,
  • piper,
  • 2dovlecei mai mici
  • ulei de masline (eu una folosesc cu gust mai suav)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Taiem dovleceii.  Eu i-am taiat de-a lungul ca nu am rabdare ca sant mai subtiri si merge mai repede de-a lungu numai sa taie cutitul bine.

Dupa ce i-am taiat i-am pus pe farfurie pe rand am presarat sare deasupra pe fiecare apoi i-am lasat 30-40 minute sa se inmoaie cu sarea. Apoi i-am scurs de apa lasata de sare, i-am dat prin faina si apoi prin ou apoi i-am pus in ulei incins si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (15)

nadina73 1

29.09.2010, 01:38

jolygina 1

29.09.2010, 01:47

daca dai si un mujdei de usturio ma mai bag si eu la o portie

adry88 1

30.05.2011, 20:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

Sendvișuri reinterpretate la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 01.05 la 08:32

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete cu dovlecei