Dovlecei pane

de lacrimioara in Mancaruri de legume, 21 Sep 2010 | 4824 vizualizari

 

o mancare usoara sanatoasa si gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 6 linguri de faina,
  • 3 oua, 
  • sare,
  • piper,
  • 2dovlecei mai mici
  • ulei de masline (eu una folosesc cu gust mai suav)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Taiem dovleceii.  Eu i-am taiat de-a lungul ca nu am rabdare ca sant mai subtiri si merge mai repede de-a lungu numai sa taie cutitul bine.

Dupa ce i-am taiat i-am pus pe farfurie pe rand am presarat sare deasupra pe fiecare apoi i-am lasat 30-40 minute sa se inmoaie cu sarea. Apoi i-am scurs de apa lasata de sare, i-am dat prin faina si apoi prin ou apoi i-am pus in ulei incins si i-am prajit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 15.10 la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]