Dovlecei pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 7 Sep 2012 | 3364 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • sare
  • piper
  • faina
  • usturoi granule
  • oregano
  • 100 ml lapte
  • 3 dovlecei potriviti
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovleceii si ii taiem felii, le saram si lasam cca 15 minute.

Batem ouale cu sare si piper, adaugam laptele si faina si amestecam bine (sa iasa un aluat potrivit mai subtire ca smantana)

Incalzim uleiul in tigaie si trecem dovleceii prin compozitie dupa care asezam in tigaie,

Ii prajim pe ambele parti dupa care ii scoatem pe un servetel absorbant

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Rocsi 1

07.09.2012, 22:07

Imi plac!

adry88 1

08.09.2012, 11:17

purliv 1

16.09.2013, 20:03

si usturoiul granule, oregano?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecei umplute si peste in sos