Dovlecei pane

de Criss in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2012 | 12412 vizualizari

 

Oricine stie sa faca dovlecei pane, insa mie imi plac atat de mult incat in vara, la doua trei zile faceam cate o portie. Desi recunos, atata prajeala nu e sanatoasa...am incercat si varianta in cuptor dar nu mi-au placut.
N-am sa dau cantitati, ingredientele sunt orientative.

 

INGREDIENTE

  • -dovlecei
  • -oua
  • -faina
  • -sare, piper
  • -ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Dovleceii se curata de coaja, se taie rondele de aproximativ 0.5 cm, se sareaza si se lasa o jumatate de ora sa se inmoaie putin. Apoi se dau prin faina, ou batut si se prajesc in ulei incins. Se scot pe hartie absorbanta pentru a indeparta surplusul de ulei si se servesc cu o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Criss 1

07.11.2012, 19:02

Merci dragutelor. Ma bucur ca va plac. Eu ii ador pur si simplu.

Sim0na 1

08.11.2012, 18:46

Si noi mancam toata vara!

GJ203702390 1

30.05.2013, 10:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane