Dovlecei pane

de Valclaudia in Mancaruri de legume, 1 Iul 2013 | 4950 vizualizari

 

il gatesc foate des, fiul meu e fan declarat al acestui preparat ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii
  • 2 oua
  • 100 ml apa minerala
  • 4 linguri (cu varf) de faina
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • busuioc uscat (1/2 lingurita)
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel verde
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane:

Curatam dovlecelul de coaja si il feliem cat se poate de subtire. Il saram si il asezam in strecuratoare pentru a-si pierde apa in exces (cca 20 minute).

Pregatim un aluat ca de clatite din oua, apa minerala, sare si piper,busuioc, patrunjel verde, faina.

Trecem feliile de dovlecel prin acest amestec si le prajim in ulei incins pana capata culoare aurie.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a se scurge uleiul in exces.

 

TIPS-URI

1

Servim cu legume proaspete sau /si suc de rosii.

2

in combinatie cu lamaia e delicios!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ianculubita 1

02.07.2013, 10:31

Anett 1

02.07.2013, 12:25

Sim0na 1

02.07.2013, 13:07

Buni tare!! Si eu fac mereu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele de dovlecei