Dovlecei pane cu cascaval

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 9 Oct 2012 | 5791 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 3 oua
  • faina
  • sare
  • 200 ml bere
  • usturoi
  • piper
  • patrunjel uscat
  • 300 g cascaval
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei pane cu cascaval:

Dovleceii ii curatam si ii taiem rondele,ii asezam intr-o strecuratoare,presaram sare si lasam 1 ora sa se scurga de zeama

Amestecam ingredientele,usturoiul pisat,adaugam faina cat sa iasa ca o smantana mai grosuta,

Intr-o tava asezam hartie de copt, trecem feliile de dovlecei prin aluat, asezam una langa alta, deasupra asezam felii de cascaval, iar deasupra la cascaval iar felii de dovlecei trecuti prin aluat. Dam tava la cuptor pana incepe sa se rumeneasca frumos,

Inainte cu 10 minute scoatem tava si adaugam cascaval dat prin razatoare si dam din nou tava la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon cu sos de roșii și pătrunjel - Rețeta gustoasă și rapidă

ieri la 10:04

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

pe 14.10 la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]