Dovlecei si vinete pane

de susu in Aperitive / Garnituri, 27 Mar 2010 | 8589 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata potrivita
  • 1 dovlecel potrivit
  • vegeta
  • 2 oua
  • piper
  • faina
  • pesmet
  • ulei    
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si vinete pane:

Se curata dovlecelul de coaja si daca doriti si vanata. Se taie felii foarte subtiri, se sareaza si se lasa la scurs pe un prosop. Se bat ouale cu vegeta si piper dupa gust. Dupa ce au stat 1/2 ora se sterg vinetele si dovleceii de apa. Se dau apoi prin faina, ou si apoi pesmet. Se prajesc in ulei incins si se servesc cu mujdei de usturoi sau sos de usturoi cu maioneza.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]