Dovlecei umpluti

de Dana_Retetegg in Porc, 22 Dec 2010 | 4473 vizualizari

 

Astazi in meniu avem: dovlecei umpluti.

 

INGREDIENTE

  • 6 dovlecei
  • 300 gr pulpa de porc
  • 1 ceapa alba
  • 1/2 ceapa rosie
  • 1 ardei
  • 3-4 linguri sos de rosii
  • condimente pentru porc
  • sare
  • oregano
  • 1/2 pahar vin alb
  • 2 foi dafin
  • 3 boabe ienibahar
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Am avut o pulpa mai mare de porc din care am tocat cu robotul 300 de gr. Am tocat tot cu robotul si ceapa si ardeiul. Le-am pus pe toate la calit, am adaugat si sos de rosii, condimente pt porc, sare si oregano.

Dovleceii i-am spalat, le-am scos miezul si i-am umplut cu compozitia de mai sus.
I-am pus in tava impreuna cu un sos din apa, vin, foi de dafin si ienibahar. Am lasat in cuptor aproape o ora.

I-am servit cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza cu cabanos la cuptor