Dovlecei umpluti

de vasy16 in Mancaruri de legume, 8 Mar 2016 | 3541 vizualizari

 

O mancarica simpla,gustoasa si usor de preparat.Credeam ca nu va iesi gustoasa pentru ca sotul meu e foarte mofturos la mancare,dar a mancat incantat si mi-a cerut sa-i mai fac si altadata.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei maricei
  • o ceapa
  • cateva ciuperci
  • 4 cubulete branza topita
  • sare
  • piper
  • ulei
  • mirodenii
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

Spalam si curatam de coaja dovleceii.Taiem fiecare dovlecel in doua si scobim cu o lingurita lasand un pic de fund.Tocam marunt ceapa,ciupercile si miezul de dovlecel.Calim totul in ulei si sezonam cu sare,piper si mirodeniile pe care le-am ales(eu am pus oregano si marar uscat).Umplem dovleceii,punem deasupra fiecaruia un cubulet de branza topita.Punem intr-o tava,adaugam pe fundul tavii cateva picaturi de ulei si doua pahare cu apa,dam la cuptorul incalzit la 180 grade timp de 30 minute cat sa se inmoaie dovlecelul si se rumeneste branzica.Se poate chiar sa fie gata inainte de cele 30 minute.Se scoate si se serveste imediat.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate adauga si carne tocata,dupa gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi cu ciuperci și bacon - Rețeta gustoasă la cuptor

ieri la 07:11

Chec cu Oreo și afine - Deliciu pufos și aromat

pe 23.09 la 07:49

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

pe 23.09 la 07:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]