Dovlecei umpluti la cuptor

de ralu_river in Mancaruri de legume, 31 Oct 2012 | 4908 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel mare
  • 1/2 ardei gras
  • cateva ciuperci champignon
  • un morcov
  • 1/4 telina
  • marar
  • leustean
  • sare
  • Garam Masala
  • urda
  • rosii pasate
  • 2-3 catei de usturoi
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti la cuptor:

Dovlecelul se taie pe jumatate, pe lungime, si se scobeste miezul cu o lingurita. Morcovul se rade, la fel si telina, sau se maruntesc in robot impreuna cu ardeiul gras, mararul, leusteanul si usturoiul. Acest amestec se caleste in putin ulei, se adauga apoi ciupercile taiate marunt si miezul de dovlecel tocat. Se lasa pe foc mic 7-8 minute, pana scade apa, apoi se stinge focul, se adauga urda si putin sos de rosii.

Se condimenteaza si se umple fiecare jumatate de dovlecel cu acest amestec.

Se da la cuptor, la 190 de grade, pentru 15-20 de minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (9)

RuxyRux 1

01.11.2012, 08:37

Ce buni!

adry88 1

01.11.2012, 08:49

tare buni

Mihaela11_jo 1

01.11.2012, 16:17

Foarte apetisanti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Barcute de dovlecei