Dovlecel cu maioneza

de Julie in Aperitive / Garnituri, 17 Iun 2010 | 7702 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un dovlecel potrivit de mare
  • maioneza (din doua galbenusuri, 200 ml ulei,sare si zeama de lamaie)
  • marar
  • patrunjel
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel cu maioneza:

Curatam dovlecelul de coaja ,il spalam apoi il taiem in patru. Scoatem semintele mai mari,cu ajutorul unui cutit. Punem apa la fiert cu un praf de sare si cand da in clocot punem dovlecelul. Lasam sa fiarba pana se inmoaie putin,nu mai mult de  7-8 minute.

Scoatem bucatile de dovlecel si le lasam sa se scurga foarte bine de apa intr-o sita. Cand s-au racit si scurs bine ii taiem in cuburi mici si ii amestecam cu maioneza si cu mararul si patrunjelul tocate fin.

Putem decora cu castravete si frunze de patrunjel.

                      

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Julie 1

18.06.2010, 12:49

Mena, te servesc! prea stai cu furcile pregatite...

Sidy 1

21.06.2010, 08:46

Minunata salata ta de dovlecei Ai de la mine 5 furculite Eu adaug usturoi presat si putina zeama de lamaie....

ana 1

21.06.2010, 08:50

Am facut si eu odata si mi-a placut foarte mult,uitasem de ea,cred ca o sa fac si eu!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi la cuptor cu marar