DOVLECEL PANE

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2015 | 3849 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 Dovlecel potrivit
  • 150 gr faina
  • 4 oua
  • sare
  • piper ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA DOVLECEL PANE:

  • Curatam dovlecelul de coaja si il taiem rondele de aproximativ 1 cm.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Trecem rondelele prin faine, dupa care prin ou batut , dupa care prajim in ulei.
  • Scoatem pe un servet de hartie pt a elimina excesul de ulei.
Daca ti-a placut reteta noastra "DOVLECEL PANE" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 10.11 la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]