Dovlecel pane

de danadanutza23 in Mancaruri de legume, 4 Oct 2016 | 3568 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei
  • 5 oua
  • 300gr faina
  • 3 linguri de pesmet
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane:

Spalam dovlecelul si il taiem felii peste presaram sare si il lasam 10 minute intre timp amestecam faina cu pesmetul ,batem bine ouale cu putina sare si piper.dupa cele 10 minute luam feliile de dovlecel le dam prin faina apoi prin ou si le prajim .

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rondele de dovlecel umplute cu carne tocata, pane