Dovlecel pane-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 10489 vizualizari

 

noua ne plac la nebunie............poti manca ca pe seminte ca tot nu te saturi de ei

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei mici
  • faina alba 4-5 linguri
  • apa minerala 1 pahar sau lapte de soia
  • sare
  • piper macinat
  • ulei pentru prajit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane-post:

Se curata dovlecei de coaja si se taie rondele nu foarte groase ,se sareaza se pipereaza apoi se trec faina amestecata cu apa minerala(lapte de soia) si putina sare dupa care se prajesc in ulei bine incins

Se servesc cu o garnituta de orez sau ................la o vorba cu pritenii,sau un meci de fotbal............

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane-post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]