Drob

de iry-gabriela in Aperitive / Garnituri, 22 Apr 2012 | 4630 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300g lob de ficat de pasare,
  • 500g ficat de pasare,
  • rinichiul,plamanii,ficatul si inima de la un miel,
  • 2 legaturi de ceapa verde,
  • o legatura usturoi verde,
  • 2 legaturi spanac,
  • 2 legaturi marar,
  • 2 legaturi patrunjel,
  • 3 legaturi leustean,
  • 10 oua+4 fierte,
  • 150 ml ulei,
  • sare si piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob:

Ficatul si maruntaiele de la miel se fierb, zarzavatul verde se spala si se toaca marunt . Dupa ce s-au fiert ficateii se lasa sa se raceasca si apoi se dau prin masina de tocat . Se amesteca cu zarzavatul ,cele 10 oua crude ,uleiul,se potriveste de sare si piper. Cele 4 oua se fierb pana devin tari. Separat se unge  o tava cu ulei si se aseaza compozitia, se niveleaza  si se adauga ouale taiate in doua pe lung . Se acopera bine ouale si se da tava la cuptor  pana se coace bine, dar atentie sa nu se lase prea mult sa nu se usuce.    

Pofta buna!

TIPS-URI

1

daca copozitia este prea tare se mai diuluiaza cu supa de legume

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez cu ceapa verde si marar