Drob de ied

de Adinacarla in Mancaruri cu carne, 16 Noi 2010 | 11248 vizualizari

 

Cu ceva timp in urma a taiat tatal meu un ied si doar maruntaiele au ramas ne pregatie asa ca pentru sambata am facut drob de ied...sa nu radeti de drobul meu ...este rpima data cand fac...asa ca va rog sa scuzati aspectul

 

INGREDIENTE

  • maruntaie de la ied ( ficat, inima, limba, rinichi, plamini)
  • prapure
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • o felie telina
  • cateva fire patrunjel verde
  • 1 ardei rosu
  • 6 catei de usturoi
  • 1 ou crud
  • 3 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de ied:

Maruntaiele se spala bine si se fierb in apa si sare. Dupa ce au fiert se scurg si se lasa la racit. Cand sunt reci le tocam la robot impreuna cu legumele ( morcov, patrunjel, telina, ceapa, ardei....).  In compozitia obtinuta adaugam verdeata tocata marunt si potrivim gustul cu sare si piper.

Vom coace drobul intr-o tava de cozonac:

ungem tava cu putin ulei si o tapetam cu hartie de copt. Apoi asezam prapurele in tava..."imbracam"  peretii tavii cu prapurele. Punem apoi jumate din compozitie...asezam cele 3 oua fierte tare si peste ele asezam restul de compozitie.

Se acopera apoi cu prapurele si se da la cuptor 40 min.

Cand drobul s-a racit il scoatem din tava si taiem infunctie de preferinta.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de ied" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de merișoare - Ideal atât pentru fripturi, cât și pentru deserturi delicioase

pe 13.12 la 12:56

Pâine de casă - Rețeta delicioasă cu unt

pe 13.12 la 09:39

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]