Drob de peste cu smantana

de RuxyRux in Salau, 30 Mar 2016 | 8306 vizualizari

 

Pentru iubitorii de preparate de peste...ceva foarte gustos!

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati mari de file de salau de Nil
  • 2 legaturi de ceapa verde
  • 1 legatura de usturoi verde
  • 1 legatura mare de marar
  • o legatura mare de patrunjel
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • turmeric
  • 3 linguri smantana
  • 3 oua mari
  • 1 lingura faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de peste cu smantana:

Pestele se curata cu grija( mai are oase), se spala se toaca prin robot.

Ceapa, usturoiul, verdeata se trec prin robot, se pun in ulei de masline si se lasa la inabusit la foc mic, eu adaug si doua linguri de apa.

Se adauga si pestele si se mai tine pe foc cateva minute, se amesteca, se trage de pe foc si se pune smantana.

Ouale se bat cu sare si se toarna peste compozitie, se amesteca, se pune si turmericul si se potriveste de sare si piper, se adauga si faina sidin nou se amesteca bine.

Se unge forma cu unt si se pune amestecul. Se coace o ora pana se rumeneste.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de peste cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (42)

marcela1979 1

21.04.2016, 00:37

madi_marin 1

25.04.2016, 19:15

ador pestele! cred ca e foarte gustos ce ai pregatit tu aici

RuxyRux 1

04.05.2016, 23:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
SALAU PICANT GLAZURAT