Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie

de aziz in Pui, 25 Ian 2011 | 8482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un piept pui marisor
  • 5 bucati pipota
  • 5 bucati inimioare
  • 5 ficatei
  • 2-3 oua
  • 2-3 morcovi
  • citiva catei usturoi
  • o ceapa marisoara
  • patrunjel verde
  • sare piper
  • o radacina hrean
  • 2 bucati sfecla rosie
  • otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie:

Punem la fiert pieptul, pipotele, inimioarele, morcovul si usturoiul cu putina sare. Ficatul se taie cubulete la fel si ceapa si se pun la prajit cu putin usturoi, sare, piper si putina supa instant. Cind pieptul este fiert se lasa la racit impreuna cu pipotele si inimioarele si se dau prin masina de tocat impreuna cu morcovul. Amestecam cu ficatelul bucatele adaugam oul si patrunjel tocat . Eu pielea de la piept am pus-o pe fundul tavii. Ttava am imbracat-o in hirtie de copt am turnat compozitia am uns cu ou si am dat la cuptor cam 30 minute (depinde de cuptorul dumneavoastra)

Salata de hrean se prepara astfel: punem sfecla rosie in cuptor in folie de aluminiu cam 30 minute pina intra scobitoarea usor in ea. Se curata de coaja si se da pe razatoarea mica impreuna cu hreanul, se adauga otet dupa gust si sare. Se poate pastra in frigider destul de multa vreme.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu salata de hrean si sfecla rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciulama cu ciuperci si piept de pui