Drob de pui in bacon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 20 Ian 2011 | 34268 vizualizari

 

Sursa de inspiratie a fost Miha vezi aici reteta
http://www.dulciurifeldefel.ro/drob-de-pui-in-bacon/
Multumesc pentru ajutor Miha,te-am zapacit azi!

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de curcan/pui(eu am avut din piept de curcan,ramas de la perisoare)
  • 1 ou
  • sare
  • piper
  • 5 catei de suturoi
  • patrunjel verde
  • 2 morcovi mici
  • 10 felii de bacon
  • putin ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui in bacon:

Se amesteca bine carnea cu sare, piper, oul, patrunjel verde tocat si morcovi rasi sau tocati.

Baconul se impleteste, se face o patura, o impletitura patrata(vezi foto). Pt a aputea lucra mai usor cu drobul, pregatiti impletitura pe o coala, hartie de copt.

Se pune compozitia de carne in mijloc si se modeleaza,se da o forma mai alungita.

Cu ajutorul hartiei de copt, se ruleaza ,se da forma si apoi se pune intr-un vas potrivit  sau tava de chec(eu am pus in vasul cel mijlociu   de la Decorix, setu de 3 vase rosii).

L-am  spitat putin cu ulei deasupra, se da  tava la cuptor pentru aproximativ 40 minute la 175 grade(depinde de cuptorul fiecaruia)

Super bun, multumesc Miha a fost foarte bun.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval