Dulceata de caise

de Oana in Dulceata / Gem, 27 Iun 2009 | 29518 vizualizari

 

Este extraordinar de buna, noua ne place foarte, foarte mult! Pe o felie de painica cu unt, mmmmmmm!

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de caise
  • 1,5 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

Caisele se spala, se rup in doua si se scot samburii. Se pun intr-o oala impreuna cu zaharul si se lasa la foc mic, amestecand din cand in cand. Se stoarce lamaie si se pune zeama peste caise. Samburii se sparg si se cojesc de pielita maronie si se pun apoi in cratita cu dulceata. Se verifica o picatura de dulceata pe farfurioara si daca sta ca o bobita este gata!

Se pune in borcane fierbinte. Mie mi-au iesit 9 borcanele de 330 g.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

Brownie cu Oreo - Desertul ciocolatos și savuros

pe 19.09 la 15:30

Pilaf cu ciuperci - Simplu, rapid și gustos

pe 19.09 la 11:01

Plăcințele cu cartofi, la tigaie

de RODIMUR 8

pe 18.09 la 15:13

Sote de ciuperci pleurotus - Rețeta simplă și savuroasă

pe 18.09 la 11:14

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]