Dulceata de caise

de Ancutsa in Dulceata / Gem, 19 Iul 2017 | 4773 vizualizari

 

Dulceata de caise

 

INGREDIENTE

  • 1,8 kg caise (cantarite fara samburi)
  • 1 kg zahar
  • 2 pahare cu apa (600 ml).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de caise:

 

Se spala caisele, se scot samburii si se taie cubulete mici.

 Intr-o cratita mare, se pun la fiert apa si zaharul. Cand incepe sa fiarba siropul, se adauga fructele. Se ia spuma la nevoie, amestecand mereu, sa nu se lipeasca.

 Cand siropul este legat (la mine a fost gata cam in 36 de minute), se da de pe foc, se lasa la racit.

Se toarna dulceata in borcane, se pun capacele si se eticheteaza.

Portii: 3 borcane mari de 700g.

 

Pofta Buna!

  

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/07/dulceata-de-caise-17-2.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

Cheesecake cu Oreo la pahar - Rețeta delicioasă și rapidă

pe 26.09 la 05:59

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]