Dulceata de capsuni reteta

de Valclaudia in Dulceata / Gem, 5 Iun 2013 | 6043 vizualizari

 

Dulceata de capsuni reteta preferata copiilor... si nu numai ;)

 

INGREDIENTE

  • Dulceata de capsuni reteta
  • 4 kg capsuni
  • 2 kg zahar
  • 2 plicuri de Gelfix
Portii: 14
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de capsuni reteta:

Dulceata de capsuni reteta Curatam fructele de codite, le spalam cu grija sa nu se zdrobeasca (in doua ape), asezam fructele in cratita in care vom fierbe dulceata si le acoperim cu 1 1/2 kg zahar. Le lasam pana a doua zi sa-si lase siropul, punem cratita la foc potrivit pana incepe sa fiarba usor. Reducem apoi focul la minim. Cantitatea ramasa de zahar se amesteca cu praful din cele doua plicuri de Gelfix, se adauga peste dulceata, amestecam cu grija sa nu zdrobim fructele si din cand in cand adunam spuma formata cu o spumiera. Lasam sa fiarba incet cca 60 min si asa fierbinte umplem borcanele pe care le-am sterilizat in avans. Acoperim borcanele pana se racesc complet (pana a doua zi) si le depozitam apoi in camara.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de capsuni reteta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

adry88 1

05.06.2013, 21:42

tare buna

Bya Ralu 1

05.06.2013, 21:44

buna dulceata

gaby_duceag 1

05.06.2013, 23:46

buna ,buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]