Dulceață de cireșe

de cristinutanicolita in Dulceata / Gem, 29 Iun 2015 | 4322 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6kg cireșe
  • 4kg zahar
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceață de cireșe:

Cireșele se spală, se scot sâmburii. Amestecam zaharul cu fructele, pus în straturi, unul de cireșe, unul de zahar. Lasam fructele cu zahar peste noapte. A doua zi, fierbem la foc domol, având grija sa adunam spuma.

Fierbem dulceața pana a început sosul sa se lege. Punem dulceața în borcane sterilizate și o depozitam în loc răcoros. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceață de cireșe" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

- Andreea - 1

29.06.2015, 18:51

mirela0911 1

29.06.2015, 19:14

Buna!

Retete cu Margareta Cismasiu 1

29.06.2015, 20:41

ce buna e! De ani de zile caut cirese galbene pentru dulceata si nu gasesc.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gem de morcovi cu parfum de roze