Dulceata de piersici

de Michelle in Dulceata / Gem, 2 Iul 2009 | 26674 vizualizari

 

Delicioasa ....

 

INGREDIENTE

  • 1 kg piersici curatate si fara samburi
  • 1 kg zahar
  • 200 ml apa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de piersici:

Piersicile curatite si fara samburi taiate feliute se tin in apa ca sa nu se inegreasca.

Punem la foc apa+zaharul, cand acesta so topit adaugam piersicile.

Le lasam la foc mic cam 30 min, amestecand si adunam spuma. Cand feliutile de piersici plutesc, atunci dulceata e gata....punem in borcanele si le asezam cu gura in jos pana se racesc.,apoi le asezam in camara...

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de piersici" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

Michelle 1

17.09.2009, 16:17

ai cantarit piersicile cu tot cu samburi sau fara?
trebuie kg zahar la kg piersici fara samburi..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dorada cu roșii, ardei și brocoli

pe 28.03 la 19:49

Șnițele de pui - Rețeta clasică gustoasă

pe 28.03 la 15:53

Ficăței cu ceapă la tigaie - Buni de te lingi pe degete

pe 28.03 la 13:17

Plăcintă cu cartofi și pui - Irezistibil de gustoasă și sățioasă

pe 28.03 la 10:56

Omletă la cuptor cu bacon și ciuperci - Mic dejun gustos și sățios

pe 28.03 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert dulceata de fructe de padure