Dulceata de struguri

de MonaMimi in Conserve, 25 Sep 2013 | 4277 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 kg de struguri (eu am folosit negri)
  • 500 g zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de struguri:

Spalam strugurii si alegem bobitele de pe ciorchin.

Punem bobitele la fiert cu apa cat sa le cuprinda

Cand crapa coaja bobitelor scurgem apa si trecem boabele prin sita pentru a indeparta coaja si samburii.

Peste pulpa de struguri adaugam zaharul si lasam la fiert la foc mic pana se leaga dulceata.

Punem dulceata fierbinte in borcane curate le capsam si le asezam invelite intr-o patura pana se racesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de struguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

Rocsi 1

26.09.2013, 11:34

Nu am mancat niciodata, dar cred ca este foarte aromata

MonaMimi 1

26.09.2013, 12:08

multumesc de aprecieri

laura_n 1

26.09.2013, 14:34

tare bun tre sa fie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Dulceata de struguri