Dulceata de visine

de Dya Daniela Andrei in Dulceata / Gem, 16 Iun 2013 | 15643 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 kg visine
  • 2 kg zahar
  • 1 lamaie
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dulceata de visine:

Visinele, curatate si spalate, le punem intr-un vas impreuna cu un kilogram si jumatate de zahar  (un strat de visine, un altul de zahar). Le lasam peste noapte la rece, iar a doua zi le punem pe aragaz la foc potrivit, impreuna cu restul de zahar. Cand siropul este suficient de gros, luam vasul de pe foc, il lasam cam 10-15 minute sa se racoreasca si apoi punem dulceata in borcanele. Strangem bine capacele si le mai lasam pentru jumatate de ora in cuptorul incins (dar inchis!).

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Dulceata de visine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dulceata de visine