Eclere

de Laly in Dulciuri, 19 Apr 2010 | 16064 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru coji:
  • 1 cana ulei
  • 2 cani apa
  • 5-6 oua
  • 3 cani faina
  • un praf de sare
  • Umplutura:
  • budinca de vanilie,ciocolata
  • frisca
  • 1 ciocolata pentru decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere:

Se fierbe apa cu uleiul si sarea se adauga faina in bloc si se amesteca bine,pana se incorporeaza toata faina.Se lasa sa se raceasca si se adauga ouale unul cate unul pana le punem pe toate.Se pun cu ajutorul unui pos cu sprit in tava tapetata cu hartie de copt..Se coc la foc iute la inceput apoi la foc mic.

Se umplu eclerele  cu crema de vanilie,nes,ciocolata sau frisca.Se glazureaza cu ciocolata topita sau cu glazura cumparata din comert.

Gogoselele se pot face si rotunde si se pot umple cu diverse creme:branza,pateu,carne,etc si devin un aperitiv pentru musafirii neasteptati.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere" nu uita sa-i faci un review.

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (11)

nadina73 1

20.04.2010, 18:13

sant foarte bune ,si eu fac putin diferita reteta in schimb la crema eu le fac cu crema de unt si galbenus sant grozave,arata foarte bine ,eclerele sant grozave cred ca oricum ar fi ele 5 furcuclite

housy 1

27.06.2010, 19:58

de cand nu am mai mancat eclere....mai ales alea facute de mami.........miam!!! bun bun

Lau 1

17.11.2010, 14:02

feliitari

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

ieri la 13:30

Supă cremă de conopidă - Deliciu fin și cremos

ieri la 10:24

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semilună - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba - Delicioasă și ușor de preparat

pe 14.02 la 11:13

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Hallowen