Eclere cu visine si crema de lamaie

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Feb 2011 | 9826 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr coji de eclere:
  • 250 ml de apa
  • 160 gr de faina
  • 4 oua
  • 60 gr de unt
  • putina sare
  • ptr crema
  • 1 plic de crema de lamaie Dr. Oetker
  • visine din compot
  • ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu visine si crema de lamaie:

Prepararea cojilor:se pune apa la fiert apoi se adauga untul,sare,si faina si se amesteca pana devine o coca,se da cratita de pe foc si se adauga ouale unul cate unul amestecand pana se leaga coca.Se pune pasta de coji de eclere in sprit si se formeaza intr-o tava cu o foaie de copt eclere dupa forma dorita.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit se mai lasa putin in cuptor cu usa putin intredeschisa sa nu se lase cojile,apoi se lasa la racit.

Se face crema dupa modul de preparare de pe plic si se amesteca cu cateva visine din compot ,la urma se taie eclerele pe mijloc si se pune crema si cateva visine pe margine ca decor,se orneaza cu ciocolata lichida si se dau la rece.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu visine si crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu dulceata de visine