Embotido

de ophelia43 in Mancaruri cu carne, 31 Ian 2010 | 4802 vizualizari

 

Embutido este un fel de mancare servit pe zile de naştere, în zilele de sărbătoare, şi pe alte zile festive.
Se poate spune despre embutido ca se prezinta ca un jurnal de carne sau o rolă de carne, de obicei, făcute din carne de porc la sol, umplute cu ouă şi unul sau mai multe feluri de carne împânzit cu stafide si ardei.

 

INGREDIENTE

  • 1.5 kg carne de porc tocata
  • 1 bucata ceapa
  • 2 bucati cuburi magi porc
  • 1/4  ceasca  apa fierbinte
  • 1/2 ceasca stafide
  • 1 1/2 pesmet
  • 1/4 kg branza sarata
  • 1/4 kg sunca
  • 1kg carne vita
  • 2 bucati ardei rosu taiat marunt
  • piper
  • 1 ceasca sos marinat
  • 1 ligura zahar
  • 1 lingura sare
  • 8 linguri de lapte praf
  • folie de aluminiu pentru infasurare
  • 1 conserva carne porc cuburi
  • 10 bucati polonezi porc
  • 4 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Embotido:

se amesteca carnea porc + carnea de vaca,
se adauga ceapa piperul rosu piper ardei +conserva carne porc cuburi,
 stafide  lapte praf, si sos marinat + oua taiate si pesmet
Se amesteca toate ingredientele incet cu grija
Se pune cate o ceasca plina  in folie de aluminiu
in mijloc  se pun polonezii si oua si sunca bucatele  conserva carne porc cuburi,
 si se  impatureste cu grija

Apoi se fierbe la abur  1 ora  acoperit totul cu capac

Daca ti-a placut reteta noastra "Embotido" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

31.01.2010, 14:18

inca o bucatareasa talentata

anisoara 1

31.01.2010, 14:56

Bunica 1

31.01.2010, 21:35

Bun venit ! Ai nimerit unde trebuia ! Toti bucatarasii sunt talentati si dornici sa invete .Despre tine nu ne spui nimic? Despre preparat numai cuvinte de lauda.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume si carne