Pieptul de pui se taie fasii si se asezoneaza cu sare,piper si boia si se pune pe grill.In timp ce carnea se rumeneste,se pregateste sosul rosu.Intr-o cratita se pune ulei de masline cam o lingura si se adauga rosiile in bulion.Se paseaza cu blenderul pana ce devine sosul uniform.Se asezoneaza,se adauga oregano si busuioc si se lasa la foc mic cam 10 min.Intre timp pornim cuptorul la 200 de grade.Cand pieptul de pui este gata,se taie cubulete si se aseaza pe mijlocul lipiei intinse.Peste,se pun 2-3 linguri din sos si se impatureste din fiecare parte.Se face la fel cu fiecare lipie.Intr-o tava se pune hartie de copt si se aseaza lipiile umplute.Deasupra lor se pune restul de sos ,cascavalul si parmezanul ras.Se da la cuptor cam 20-25 min. Pofta buna!
1
ca sa nu se desfaca lipiile impaturite le-am prins cu o scobitoare