Escalop de porc cu ciuperci

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2014 | 9386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa porc
  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Feliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se mentine calde. Apoi ciupercile taiate le pun in tigaia in care am prajit pulpa, pana incep sa se inmoaie. Spre final adaugam si usturoiul taiat feliute, vinul si lasam sa dea in clocot.

Cand ciupercile sunt gata turnam si pasta de tomate, putina apa(daca e cazul) , piper, sare. Se amesteca si se lasa la foc pana se obtine un sos mai consintent. La final am tocat patrunjel si l-am adaugat in mancare.

 

TIPS-URI

1

este perfect alaturi pe un piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Bunica 1

16.11.2014, 22:17

Îmi place !

MotanLaOale 1

16.11.2014, 22:50

claudiaO 1

17.11.2014, 08:47

buna mancarica - si pe mine ma bate un gand sa o incerc cat de curand

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci