Escalop de porc cu ciuperci

de ralu_ca in Porc, 16 Noi 2014 | 9574 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 felii pulpa porc
  • 700 g ciuperci
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 4-5 catei usturoi
  • 100 ml vin alb
  • 2 linguri faina
  • sare
  • piper
  • ulei
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Escalop de porc cu ciuperci:

Feliile de pulpa le-am batut ca pe snitele, apoi le-am dat prin faina. Le-am prajit in tigaie cu ulei pe o parte si alta, apoi le-am scos si le-am asezat intr-un vas de yena cu capac, pt a se mentine calde. Apoi ciupercile taiate le pun in tigaia in care am prajit pulpa, pana incep sa se inmoaie. Spre final adaugam si usturoiul taiat feliute, vinul si lasam sa dea in clocot.

Cand ciupercile sunt gata turnam si pasta de tomate, putina apa(daca e cazul) , piper, sare. Se amesteca si se lasa la foc pana se obtine un sos mai consintent. La final am tocat patrunjel si l-am adaugat in mancare.

 

TIPS-URI

1

este perfect alaturi pe un piure

Daca ti-a placut reteta noastra "Escalop de porc cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]