Faguri

de Rocsi in Prajituri, 8 Ian 2010 | 29496 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri zahar
  • 3 linguri ulei
  • esenta de vanilie
  • 5 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • nutella
  • coaja rasa de lamaie
  • un praf de sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Faguri:

Mixam galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.
Adaugam uleiul, esenta, apoi coaja rasa de lamaie.
Punem praful de copt, apoi faina treptat.
Albusurile le batem spuma cu un praf de sare, le incorporam in compozitia de galbenusuri, cu miscari lente, cu ajutorul unei palete de silicon.
Ungem forma de faguri bine cu ulei, o asezam pe ochiul aragazului la incins .
Cand s-a incins bine, cu o lingurita punem cate putina compozitie.
Tinem cateva secunde pe o parte, apoi intoarcem forma si le rumenim si pe cealalta parte.
Cand sunt gata le punem pe toate intr-un bol si le lasam sa se raceasca.
Le umplem cu nutella apoi le servim.
Daca ti-a placut reteta noastra "Faguri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

iepurik 1

20.01.2011, 21:18

buna...zicea vic ca are forme..mai sunt disponibile?as dori sa achizitionez si eu, dar nu gasesc!daca mai exista formele ast un mesaj!va pup fetelor

GJ203702390 1

31.07.2013, 15:05

vreau si eu o forma de nuci mai aveti?

Rocsi 1

31.07.2013, 20:03

Eu nu am forma de vandut...Imi pare rau...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu legume la cuptor - Rețeta ușoară și gustoasă

pe 24.12 la 12:03

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

pe 24.12 la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

pe 24.12 la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

pe 24.12 la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

pe 24.12 la 08:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]